Η IMPETUS Μηχανική, ΑΤΕΕ είναι μια πολυ-κλαδική εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της ανάπτυξης, του σχεδιασμού, της διοίκησης αλλά και όλων των υπηρεσιών σχετικών με τα έργα υποδομής.

Η Impetus είναι ένας όμιλος εταιρειών που αποτελείται από πολεοδόμους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, ερευνητές και επιστήμονες που συνεργάζονται σε διάφορα έργα και παράγουν καινοτομίες & εφαρμόζουν προηγμένες τεχνολογίες σε διάφορους τομείς στην Διεθνή Κοινότητα. Η τεχνική ευελιξία, η τεχνογνωσία, και η οργανωτική ευελιξία είναι τα καθοριστικά στοιχεία της επιτυχημένης λειτουργίας της IMPETUS.

Η χρησιμοποίηση σύγχρονων εξοπλισμών και επιστημονικών οργάνων στους τομείς της μηχανικής και της παραγωγικής λειτουργίας, αυξάνουν την απόδοση κόστους και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Αισθανόμαστε σίγουροι για τα προϊόντα / υπηρεσίες που προσφέρουμε στους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης, των μεταφορών, του περιβάλλοντος και την διαχείριση γης, των συστημάτων επικοινωνιών και στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και επιχειρηματικότητας.

Συνεργαζόμενες Εταιρίες
H IMPETUS συνεργάζεται με αρκετές εταιρίες για την υλοποίηση διεθνών μελετών Μηχανικού (Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Ηλεκτρομηχανολογικές) στη Λιβύη, στον Ομάν, στο Κατάρ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κλπ.
Soney FM LLC
Tampa, Florida (33647), United States Of America
website: http://www.soneyfmllc.com/index.html
Ανακοινώσεις
Η Impetus S.A. ολοκλήρωσε, επιτυχώς, το έργο 'Σύστημα Διαχείρισης Καταστροφών Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής'.
...Διαβάστε Περισσότερα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:
www.impetus-group.com
www.border-guards.gr
Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube
Πατήστε Εδώ
Νέα:


IMPETUS ΜΗΧ. Α.Τ.Ε.Ε.   |   Δημητσάνης 3-5   |   183 46 Μοσχάτο, Ελλάδα   |   Τηλ: +30 210 4838938,  +30 210 4838020   |   Fax: +30 210 4836807   |   E-mail: impetus@otenet.gr
Καλωσορίσατε στην Impetus Μηχανική Α.Τ.Ε.Ε.
Αύγουστος 2012 - Η IMPETUS ορίστηκε συντονιστής του ερευνητικού έργου Border-GUARDS (χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ 2007-2013), το οποίο στοχεύει στην δημιουργία ενός διαδικτυακού συνεργατικού συστήματος που θα επιτρέπει την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων παρατήρησης γης στην επιχειρησιακή υποδομή συνοριακής παρακολούθησης της χώρας. Καίτοι σπονδυλωτό και επεκτάσιμο, το σύστημα στην αρχική του φάση εστιάζεται στην περιοχή του Αιγαίου και των συνόρων κατά μήκος του ποταμού Έβρου, όπου και εκδηλώνεται η μαζικότερη λαθρομετανάστευση. Το σύστημα θα αποτελέσει ένα κεντρικό κύτταρο που θα διευκολύνει την ενσωμάτωση της εθνικής υποδομής συνοριακής επιτήρησης στο μελλοντικό EUROSUR, όπως οραματίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το κεντρικό Ευρωπαϊκό Σύστημα Συνοριακής Επιτήρησης.
------------------------------------------------------------------------------------------------ Ιούλιος 2012 - Η IMPETUS μόλις ολοκλήρωσε την Μελέτη Σκοπιμότητας για την δημιουργία συστήματος επιτήρησης και ασφάλειας στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου, για το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (πρώην Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη). Η Μελέτη, έχει εγκριθεί από όλες τις αρμόδιες Επιτροπές Ασφαλείας και Επιτήρησης.
------------------------------------------------------------------------------------------------ Δεκέμβριος 2010 – Η IMPETUS μέσω του γραφείου της στην Τρίπολη (Λιβύη) ξεκίνησε την κατασκευή ενός κτιρίου γενικής διοίκησης και ενός εθνικού εργαστηρίου για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των τροφίμων, φαρμακευτικών προϊόντων, και των κατάλοιπων φυτοφαρμάκων στην περιοχή Tajoura (Τρίπολη, Λιβύη). Το έργο αφορά την ανακατασκευή του κτιρίου της διοίκησης (περίπου 4.500 τ.μ.) και την κατασκευή ενός νέου κτιρίου (περίπου 2.000 τ.μ.), το οποίο θα χρησιμεύσει ως εργαστήριο. Η εταιρία είναι υπεύθυνη για το σύνολο των μηχανικών μελετών (Στατικά, Ηλεκτρομηχανολογικά, Υδραυλικά, HVAC).
------------------------------------------------------------------------------------------------ Ιούλιος 2010 - Η IMPETUS S.A. ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο Πυροπροστασίας της Ν.Α. Ανατ. Αττικής. Στόχος του έργου είναι η αποτελεσματική προστασία της Ανατολικής Αττικής από τις φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές), η ενίσχυση της περιφερειακής διαχείρισης, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, η προστασία του περιβάλλοντος και η βιώσιμη ανάπτυξη της ορεινής περιοχής του Νομού.
------------------------------------------------------------------------------------------------ Μάιος 2010 - Η IMPETUS S.A. μαζί με την FORTHcrs (Ένωση Εταιρειών), εφάρμοσε μία ηλεκτρονική λύση για την διαχείριση της κίνησης των επιβατών, η οποία καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του λιμένα της Ταγγέρης στο Μαρόκο. Η λύση βασίζεται σε μια ανοικτή και ευπροσάρμοστη αρχιτεκτονική και αποτελεί ένα μέσο δράσης και αποφάσεων που προσαρμόζεται στη λειτουργική διαχείριση του λιμένα.
Η Impetus S.A. σχεδιάζει το νέο site της για ενεργειακά προϊόντα.
Δημοσίευση Ισολογισμού του έτους 2015
...Διαβάστε το σε pdf μορφή

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Σχετικά με την IMPETUS Δραστηριότητες Γραφεία Διoίκηση Ποιοτικός Έλεγχος Ανθρώπινο Δυναμικό Επιχειρηματική Αποστολή
Υποδομές Διαχείριση Τεχνικών Έργων / Επίβλεψη Κατασκευής Αρχιτεκτονικά / Στατικά / Ηλεκτρομηχανολογικά Ανανεώσιμες Πηγές / Περιβάλλον Πληροφοριακά Διαχείριση Κινδύνων Έργα Παραχώρησης Έρευνα & Ανάπτυξη
Copyright © 1997-2012 Impetus S.A.